The Big Picture?!

header keyboard
Op 16 oktober 2012 ben ik deze weblog gestart en dat is voor mij een belangrijke, maar ook een eerste stap als publicerend schrijfster.
Mijn weblognaam; Teachless is een anagram van mijn meisjesnaam en door dit anagram voel ik de vrijheid om te kunnen schrijven over onderwerpen die me raken en bezig houden, of gewoon omdat het leuk is om over te schrijven.

big_picture_header_190px

Van jongs af aan schrijf ik al, eerst in een schriftje of in dagboekvorm en later op zo’n ouderwetse typemachine. Die tijd ligt gelukkig ver achter ons, zeker omdat het schrijven is gebleven.

Eerder schreef ik vanwege mijn opleidingen, mijn werk of puur voor de fun, tijdens vakanties en zoals we ook de afgelopen jaren hebben gedaan tijdens onze reizen naar Amerika. Die reisblog’s stonden ook op het internet en werden door het hele gezin geschreven.

blogging-tipsHet schrijven is altijd een belangrijk onderdeel in mijn leven gebleven, ook nu ik niet meer vakmatig schrijf. Daarom begin ik nu deze weblog, die op dit moment goed in mijn leven past. Met de ideeën die ik heb voor de toekomst, is deze schrijfstart een mooi begin van alle plannen.

In de “Big Picture Blog’s” heb ik als doel om via de verschillende onderwerpen, uit te komen op het grote geheel. De Big Picture dus. Dat wil ik niet doen door te onderwijzen – teach less -, maar door al schrijvende te leren – learn more -. Daardoor weet ook ik niet’waar ik al schrijvend op zal komen.

imagen-comunicacionIk hoop me via deze weblogs te ontwikkelen, dat wil ik doen door voordat de weblog tot stand komt, voldoende research te doen over het gekozen onderwerp.
Dan de “picture’s” waarmee de blog altijd wordt opgesierd, bij elkaar zoeken, zodat de picture’s accentueren waar het voor mij binnen de blog om draait. Via deze twee factoren en een beetje humor, zal ik al schrijvend als vanzelf tot een conclusie komen. En meestal is dat een conclusie die ik vooraf nooit had verwacht. Het is verrassend voor mij om te ontdekken dat het schrijven iets in me losmaakt, wat er anders nooit zou zijn.

Achieve-your-goals-with-Erica-DuranMijn doel is om iedere blog vanuit een ander oogpunt naar een bepaald onderwerp te kijken en deze van verschillende kanten te belichten, waarbij het uitgangspunt is dat ook ik de wijsheid niet in pacht heb, maar juist al lerende tijdens het schrijven bepaalde inzichten ontwikkel waarmee ik een ieder die dit wil lezen misschien op ideeën breng, of een beetje anders naar allerlei onderwerpen kan laten kijken

Hoe het ook zij; het schijf- en leesplezier staat voorop, dus have fun!

Teachless

 

Bedankt voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s