No limits

polyandrie.01Deze derde blog uit een serie van vier gaat over de 28 jarige Kelly, een alleenstaande moeder van vier kinderen. Moeder van de 11 jarige Wendy, haar oudste dochter kreeg ze samen met Ray. Met ex-vriend Charles heeft Kelly een tweeling van 8 jaar oud; Marc en Lisa genaamd. En met haar laatste ex; Edwin heeft ze zoon Brian van 5 jaar oud.
Alle vier de kinderen wonen bij Kelly. De drie ex-partners hebben weinig mogelijkheden om contact te hebben met hun kinderen, omdat Kelly dat niet altijd toe staat. Kelly is zo boos op haar exen dat ze haar hebben laten stikken (zoals zij dat ervaart), dat ze hen via de kinderen een lesje wil leren. Daarbij boeit het haar niet zo of de kinderen hun vaders zien.

56438192cb3c4ddf7e3744457e73acb8Sinds een jaar heeft Kelly een knipperlicht relatie met Tom. Kelly kent Tom uit het café waar ze bijna iedere avond naar toe gaat. Kelly wil haar relatie met Tom in stand houden, zodat ze gratis  kan blijven blowen, Tom heeft namelijk altijd wiet en dat deelt hij dan met Kelly. Tom krijgt wel steeds meer in de gaten dat Kelly hem alleen nodig heeft om te kunnen blowen en weet niet of hij met Kelly verder wil. Zeker nu Kelly steeds loopt te drammen dat ze een kind van Tom wil, hij wil helemaal geen kinderen en zeker niet met Kelly.

“Shit!”, denkt Wendy, “ik heb me verslapen, dadelijk komt ze te laat op school.” En niet alleen Wendy komt te laat op school als haar wekker haar niet op tijd wakker maakt, maar ook Marc, Brian en Lisa komen dan allemaal te laat op school. Omgaan-met-agressief-gedragWendy weet dat haar moeder nog ligt te slapen, na haar avondje uit met Tom, wat altijd betekent dat zij ervoor moet zorgen dat iedereen op tijd op school komt. Als ze zich zoals vandaag verslaapt, dan zal de directeur van haar school contact opnemen met haar moeder en dan krijgt Wendy de volle laag. “Kutkind! Stomme trut! Kun je nou nooit eens een keertje op tijd  je nest uitkomen?! Je bent ook precies je vader, dat is ook zo’n lapzwans, die doet ook helemaal niets en laat mij alles alleen opknappen!” Zo gaat Kelly dan tekeer tegen Wendy.
Wendy gaat daarom maar zo snel mogelijk haar bed uit en sjort en sleurt haar broertjes en zusje ook het bed uit.

Ze gaan vandaag maar zonder te ontbijten de deur uit, anders zal de directeur zeker haar moeder bellen. Brian had in zijn bed geplast, dus die moest ze nog wel snel droge kleding aan doen. Lege school
De juf van Brian knikt vriendelijk naar Wendy, als ze net nog op tijd Brian in de klas kan afleveren. Lisa en Marc gaan gelukkig zelf naar hun groep toe en daarna haast Wendy zich naar haar eigen lokaal, waar haar meester toevallig nog met een ouder staat te praten en zij ongemerkt de klas in kan. Pfft…dat scheelde niet veel maar het is gelukt. niet verdrietig zijn...
Wendy probeert zich een beetje te ontspannen, maar ze blijft zich zorgen maken, ze krijgt zo vaak op haar kop van haar moeder, dat ze niet goed weet of ze nu alles wel goed heeft gedaan vandaag. Ze hoopt maar dat haar moeder nog slaapt, als ze tussen de middag naar huis gaan om een boterham te eten, dan kan ze vanmiddag in ieder geval even eten, want haar maag begint al wel te knorren.

EenzaamMaar als Wendy, samen met de andere kinderen, tussen de middag thuis komt, slaat de schrik haar om het hart. Wendy ziet al van verre dat Kelly enorm staat te schreeuwen tegen haar vader. Die samen met Charles en Edwin proberen om Kelly tot rede te brengen. Kelly schreeuwt ondertussen moord en brand.
Alle vier de kinderen lopen stilzwijgend naar hun vaders en schreeuwende moeder en horen van de vaders dat zij zijn gebeld door de directeur. School overgangSchool maakt zich zoveel zorgen om de vier kinderen dat ze overwegen om een melding bij het AMK te gaan doen. De vaders komen de kinderen ophalen, omdat besffen door dit telefoontje, dat het al te lang de verkeerde kant op gaat. Kelly accepteert dat helemaal niet en vloekt en scheldt de mannen stevig uit. Als dat niet helpt dan begint ze hysterisch te gillen en van zich af te slaan.

c78b93d4d09ef6235e9d494b3534420eYXJ0aWNsZS1uZXdfZWhvd19pbWFnZXNfYTA3X3FiX2djX2JlaGF2aW9ycy1sb29rLWNoaWxkLXNleHVhbC1hYnVzZS04MDB4ODAwLmpwZw==.jpg_500x500Kelly vindt het niet erg als die “rotkinderen”, met hun vaders mee gaan, ze zal blij zijn als ze van dat gejengel en gezeur af is. Maar dan heeft ze geen machtsmiddel meer richting haar exen en waar moet ze dan naar toe als ze geld nodig heeft?! Kelly schreeuwt daarom steeds harder en mept wat om zich heen. Ze raakt daarbij Charles flink in zijn maagschuw kind en als hij dubbel geklapt adem staat te happen, krast ze hem met haar nagels in zijn gezicht. Dat doet Edwin besluiten de politie in te schakelen, ook omdat de kinderen nog steeds getuige van de hele situatie zijn. Politie is snel ter plaatse en ziet dat Kelly zich nu op Edwin wil storten, omdat hij de politie erbij heeft gehaald.

Politie heeft er een flinke kluif aan om de compleet door het lint geslagen Kelly in de boeien te kunnen slaan Panieken haar daarna in de politieauto te krijgen, want Kelly is alle controle over zichzelf kwijt.
Politie verzoekt de drie vaders om de kinderen mee naar binnen te nemen, zodat zij verder niet meekrijgen hoe politie Kelly aanpakt.
De vier kinderen zitten trillend bij elkaar, de drie vaders proberen de kinderen op te vangen. Ze slaan hun armen om de kinderen heen en wachten af tot de kinderen beginnen te praten. Dat doet Lisa als eerste, ze vraagt waar haar moeder gebleven is en of ze nog steeds boos is.

Ray, Charles en Edwin nemen hun kinderen mee naar huis en proberen via gesprekjes met de kinderen te achterhalen, wat ze allemaal hebben mee gemaakt. Die informatie verzamelen ze, zodat ze via de rechter alleen het gezag over hun kind(eren) op kunnen eisen. rechtbankKelly is door politie een nachtje vastgehouden op het politiebureau.

Politie heeft melding gedaan bij het AMK van de situatie, waarna vervolgens de Raad voor de Kinderbescherming nader onderzoek heeft gedaan. Na een lange en stevige strijd krijgen de vaders allen het voor elkaar dat zij alleen het gezag krijgen over hun kind(eren). Voor alle kinderen komt er een OTS (= Onder Toezicht Stelling), waarbij een gezinsvoogd de omgang tussen de kinderen en Kelly begeleidt. Daardoor krijgen de kinderen de zo gewenste rust en ze houden het contact met hun beide ouders zonder dat dit de kinderen verder belast. Edwin, Ray en Charles houden het contact met elkaar en steunen elkaar waar nodig is, zodat de broers en zusjes elkaar ook kunnen blijven zien.

Ben naar de kroegEn Kelly….. die is zwanger  van een kind van Tom, die sinds de kinderen het huis uit zijn, bij haar woont. Tom voelde zich er in eerste instantie een beetje ingeluisd door Kelly, maar daar was hij al snel overheen. Sinds de kinderen niet meer bij Kelly wonen, gaat het een stuk beter tussen Kelly en Tom en een kleintje van hem samen, dat vindt Tom nu het kindje over een paar maandjes komt wel oké….

Did you get the big picture?!

Teachless

Advertentie

Bedankt voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s